vineri , iulie 12 2024
Breaking News
Home / Constructii Lemn / Avantajele unei case din lemn

Avantajele unei case din lemn

Avantajele unei case din lemn

Trebuie sa stiti ca o astfel de casa are numeroase avantaje. Veti afla care sunt acestea si de ce ar fi bine sa va ganditi daca o astfel de casa este indicata pentru voi. Lemnul este un material foarte apreciat care este folosit foarte mult si in ziua de azi. Lemnul are numeroase proprietati fiind indicat ca material pentru o casa. Puteti lua in calcul construirea unei case din lemn pentru multitudinea de beneficii.

Principalele beneficii aduse de alegerea unei case din lemn

case din lemnO casa din lemn va fi construita foarte usor. Utilizand o echipa de 20-25 de oameni, veti constata ca o casa din lemn va fi ridicata in doar cateva zile. Un alt avantaj pentru alegerea unei astfel de case il consta spatiul salvat.

Peretii de lemn sunt recunoscuti pentru faptul ca sunt de doua ori mai subtiri decat cei realizati din caramida sau BCA. Veti constata ca veti reusi sa salvati mai mult spatiu daca veti opta pentru acest tip de material.

Un alt avantaj al acestor case din lemn este ca ele sunt mai calduroase. Veti vedea ca acest tip de casa va avea niste performante termice dar si energetice mult mai bune.

Alte aspecte importante de stiu

Casele din lemn vor rezista foarte bine la cutremure. Indiferent de directia de propagare a cutremurului, casele vor rezista chiar si la un cutremur de 8 grade pe scara Richter. Puteti alege o astfel de casa din lemn si datorita costului ei mai redus. Costul acestei case va fi mai mic decat costul unei case realizate din alte materiale.

O astfel de casa din lemn va rezista foarte bine la incendii. Daca structura va fi tratata ignifug in mod corect, nu va exista riscul izbucnirii unui incendiu. Avand toate aceste detalii in vedere, puteti opta pentru o astfel de casa.

Check Also

constructii din lemn

Constructii din lemn

Constructii din lemn O casa din lemn va poate face sa va simtiti mai apropiati …

Close