marți , septembrie 27 2022
Breaking News
Home / Instalatii / Montarea unei vane seismice

Montarea unei vane seismice

Montarea unei vane seismice

Vanele seismice sunt ideale pentru voi in cazul unui cutremur sau a unui dezastru major. Pentru a va oferi siguranta intregii familii, ar trebui sa va ganditi serios la achizitionarea acestor dispozitive. In cazul unui dezastru, tevile de gaz devin adevarate pericole. Scurgerile de caz ar putea provoca explozii, de aceea instalarea unei vane seismice este indicata pentru orice casa.

De ce este importanta instalarea unei vane seismice?

vane seismiceVeti vedea ca daca veti instala aceste dispozitive, ele vor oferi o protectie buna in cazul unei scurgeri de gaz. Aceste vane seismice vor impiedica conducta sa elimine gazele in cazul unui cutremur. Acest lucru este necesar pentru protectia cladirii voastre.

Avand in vedere ca tara noastra se afla situata intr-o zone predispusa la seisme, luarea masurilor de siguranta este ceva ce nu merita amanare. Principiul de functionare a unei astfel de vane este foarte simplu. Seismele minore nu vor fi detectate, sursa de gaz nefiind intrerupta in cazul acestora. Lucrurile se vor schimba in cazul cutremurelor mai mari de 5,2 – 5,4 grade pe scara Richter. In cazul acestor cutremure, supapa va inchide fluxul de gaz fara a fi nevoie de o alimentare electrica.

Vane seismice automate sau manuale?

Puteti lua in considerare si instalarea unei vane manuale. Aceasta este indicata doar in cazul in care puteti ajunge rapid la ea sa o actionati. Cu siguranta acest lucru nu va fi posibil in cazul unui cutremur de proportii.

Apeland la o firma profesionista, veti constata ca veti face o alegere foarte buna. O astfel de firma va va oferi niste vane seismice de calitate si veti constata ca acestea isi vor face bine treaba. Cel mai bine este sa va protejati in caz de cutremur, apeland la aceste vane. Veti constata ca ati facut o alegere foarte buna si va veti putea bucura de ea.

Check Also

reductor de presiune

Alegerea unui reductor de presiune

Alegerea unui reductor de presiune Pentru a alege un astfel de produs, va trebui sa …

Close