sâmbătă , ianuarie 22 2022
Breaking News
Home / Constructii Lemn / Construirea unor case lemn

Construirea unor case lemn

Construirea unor case lemn

Casele din lemn sunt foarte apreciate. Multe persoane au inceput sa construiasca astfel de case lemn, ele avand numeroase beneficii, pe care cu siguranta le veti aprecia. Optati pentru construirea unei astfel de locuinte, astfel incat sa va bucurati de toate beneficiile pe care le aduce lemnul.

Beneficiile unei case lemn

case lemnO casa din lemn se va construi foarte usor. Daca veti construi o casa din lemn de 55-60 de mp, veti constata ca ea va putea fi terminata in doar cateva zile. Avand o echipa de 20-25 de persoane, acest lucru este posibil. De asemenea, o casa din lemn va fi si destul de calduroasa. Lemnul este un material cu performante termice foarte bune. De asemenea, acesta are si niste performante energetice excelente.

Peretii din lemn sunt mai subtiri decat cei realizati din caramida, de aceea veti reusi sa salvati foarte mult spatiu. Casele din lemn sunt destul de rezistente si la cutremure. Acestea vor rezista fara probleme chiar si la un cutremur de 8 pe scara Richter. Lemnul va prelua oscilatiile seismice, fiind un material foarte elastic.

Nu exista pericol in caz de incendiu!

Un alt beneficiu este faptul ca aceste case lemn sunt destul de ieftine. Costul pentru o constructie din lemn este de 20000 de euro. Cu acesti bani veti putea ridica o constructie de 55-60 de mp. De asemenea, va veti mai putea feri si de incendii daca veti apela la o astfel de constructie. Lemnul folosit este tratat ignifug. Acest lucru va insemna ca va fi destul de greu ca acesta sa ia foc. Lemnul mai este apreciat si datorita confortului psihic pe care il ofera. Acesta va veni in ajutorul bioritmului natural al organismului uman.

Optand pentru o casa din lemn, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna de care va veti putea bucura.

Check Also

constructii din lemn

Constructii din lemn

Constructii din lemn O casa din lemn va poate face sa va simtiti mai apropiati …

Close