vineri , iunie 5 2020
Breaking News
Home / Constructii / Case lemn Brasov

Case lemn Brasov

Case lemn Brasov

Casele din lemn prezinta o multime de avantaje, printre care costurile mult mai scazute si un timp scurt de executie. Sinai va ofera case lemn Brasov la preturi avantajoase pentru dumneavoastra. Pentru a va convinge, in cele ce urmeaza vom prezenta principalele avantaje ale acestui tip de case.

Avatanjele unei case din lemn Brasov

case lemn Brasov

Timp scazut de executie. Comparativ cu alt tip de case, casele pe structura din lemn au un timp redus de executie. Dupa ce s-a uscat fundatia, locuinta poate fi ridicata chiar si in cinci zile. Nici forta de munca nu trebuie sa fie majora. O astfel de casa se poate ridica chiar si cu o echipa de 20-25 de persoane. Per total, asamblarea unei astfel de case dureaza undeva intre 40-60 de zile.

Casele din lemn sunt mai calduroase. Lemnul este un foarte bun izolator, atat din punct de vedere termic cat si fonic. Intre straturile de OSB care se vor monta pe riglele de lemn, se vor pune diferite materiale termoizolante. Puteti alege intre polistiren, vata izolanta, spuma de poliureta sau celuloza. Aceste materiale va vor ajuta sa obtineti o performanta energetica mult mai buna. Daca optati pentru o casa din lemn, va veti putea bucura de caldura pe timp de iarna si de racoare vara.

Case lemn Brasov – rezistente la cutremure

Rezistenta la cutremur. Orice tip de case lemn Brasov de la Sinai este proiectat sa reziste in caz det cutremur. Lemnul este un material elastic. De asemenea, datorita modului de imbinare al elementelor structurale, se vor prelua miscarile seismice. Indiferent de directia de propagare a undei seismice, casa va ramane in picioare. O astfel de casa de lemn poate rezista la cutremure de pana la 8 grade pe scara Richter.

In concluzie, acestea sunt principalele avantaje oferite de catre o casa din lemn. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa luati legatura cu echipa de la Sinai. Acestia va stau la dispozitie pentru orice nelamurire.

Check Also

Tamplarie Lemn Masiv

Tamplarie Lemn Masiv

Tamplarie lemn masiv Aveti in vedere o Tamplarie Lemn Masiv. Veti constata ca un astfel …

Close