marți , septembrie 27 2022
Breaking News
Home / Constructii / Topograf Brasov

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Mereu ne-am intrebat cum se determina exact suprafata ce apartine anumitei persoane, sau care zona face parte din proprietate cuiva. Este datoria unui topograf Brasov de a face anumite masuratori exact. Lucrarile topografice sunt necesare la fiecare etapa in procesul de construire

Cu ce se ocupa un topograf Brasov?

topograf BrasovAceasta munca poate deveni destul de solicitanta. Un topograf este puntea de legatura intre proiect si executie a unei constructii. Este necesara munca de birou, dar in special este importanta partea de masuratori pe teren. Cand spunem topograf Brasov, ne referim la un specialist in topografie.

Topografia se defineste ca fiind o ramura a geodeziei care se ocupa in principiu de doua actiuni. Se ocupa cu tehnica masuratorilor si a calculelor pentru portiuni de mici dimensiuni ale pamantului. Cea de-a doua tehnica tine de reprezentarea grafica sau numerica a acestora in plan orizontal. Aceasta tehnica este necesara pentru intocmirea de harti si planuri topografice.

Ce servicii poate oferi un topograf Brasov?

Sunt anumite servicii pentru care se poate apela numai la profesionisti. Topograful iti poate oferi asistenta tehnica topografica pe santier, monitorizare de constructii, ridicari si planuri topografice. De asemenea, ofera si cadastru si carte funciara, cadastru forestier, cadastru verde, solutii GIS si plan parcelar.

Check Also

Containere De Tip Monobloc

Containere De Tip Monobloc

De ce sunt preferate birourile din containere de tip monobloc? Foarte multe birouri din containere …

Close