marți , martie 2 2021
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

Cea mai buna Tabara Ski din Brasov

Tabara Ski este alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat. O zi petrecuta pe partie aduce bucurie tinerilor de toate varstele. Programul zilnic include activitati diverse. Dimineata are loc un program de inviorare. Servirea micului dejun la ora stabilita este obligatorie. Au loc sesiuni de ski cu instructori certificati. Grupele se vor diferentia in functie de doua criterii : varsta si aptitudini. Pentru copii cu varste cuprinse intre patru si sapte ani, programul de odihna la pranz este obligatoriu.

La finalul cursurilor de schi se face o evaluare finala a tuturor participantilor. Timpul liber se va petrece cat mai mult in natura. Tinerii pot alege sa mearga la sanius, la patinoar, plimbari cu telefericul. Se vor desfasura si activitatii distractive. Vor avea loc concursuri. Se vor da premii. Seara se va face foc de tabara. Cina va fi servita in mod traditional. Se vor forma grupuri de socializare. Se vor putea vizualiza filme.

Tabara Ski

Tabara SkiSesiunile de ski se organizeaza pentru trei categorii de participanti. Acestia sunt : incepatori, intermediari si avansati. La Tabara Ski tinerii vor invata foarte repede sa schieze. Cursurile pentru incepatori se adreseaza celor care nu au schiat niciodata. Cursurile de ski pentru intermediari sunt pentru adolescentii care au incercat singuri sa schieze. Ei vin sa isi exerseze si sa isi imbunatateasca abilitatile dobandite.

Cursurile pentru avansati au ca scop transformarea schiorilor in participanti competitivi. Pentru incepatori, sesiunile de ski au rolul de a pune bazele corecte dezvoltarii acestui sport. Pe cei intermediari ii ajuta sa isi corecteze eventualele practici necorespunzatoare. Cursurile pentru avansati vin in sprijinul acestora pentru dezvoltarea lor personala.

Tabara Ski

Etapele parcurse in general sunt: initiere, perfectionare si specializare. Initierea presupune acomodarea adolescentului cu tot ceea ce presupune schiat-ul. Tinerii vor utiliza pentru prima data echipamentul. Se vor familiariza cu partia si teleschiul, urcari si coborari. Apoi vor face primii pasi – prima coborare pe partie. Perfectionarea la Tabara Ski presupune avansarea. Se va schia pe alte partii. Coborarile vor fi mai spectaculoase. In etapa de specializare tinerii vor invata cum sa efectueze viraje in mod corect. Vor folosi toate cunostintele dobandite in etapele anterioare.

Check Also

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov Coborarea pantelor de zapada se invata la Scoala De Ski …

Close