vineri , decembrie 2 2022
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Synapse Citron

Synapse Citron

Synapse Citron

Este o idee foarte buna sa aveti in vedere acest Synapse Citron. El se pliaza pe nevoile voastre in orice moment. Un astfel de produs este o alegere de vaut in vedere si veti ajunge sa-l apreciati mult. Este asadar o idee buna sa tineti cont de un astfel de fir. El este unb fir moale, avand o rezistenta la noduri foarte buna. De asemenea, culaorea sa este una citron si anume verde lamai.

Synapse Citron

Synapse CitronAcest Synapse Citron este un produs de care orice pescar are nevoie. Un astfel de produs reuseste sa fie optiunea cea mai buna pentru voi. Fiind confectionat din copolimer, acesta are o elongatie redusa. Aceasta elongatie este de 12-13%. Elongatai a fost masurata prin aplicarea a 50% din forta de rezistenta maxima la rupere scrisa. Acoperirea speciala a firului reduce frecarea inelelor in timpul lansatii. Acest lucru este apreciat pentru ca permite si unele lansati mai lungi.

Un alt lucru important in ceea ce priveste acest fir este ca el are o culoare care ii permite sa fie foarte vizibil noaptea. Acetsa poate fi observat foarte usor la lumina unei lanterne. Firul mai este marcat si la fiecare 250 de metri. Acesta reuseste asadar sa umple pana la 4 tamburi. El este o alegere de avut in vbedere de catre orice pescar. Un astfel de fir reuseste asadar sa se plieze pe nevoile oricarui pescar. Este asadar o idee foarte buna sa aveti in vedere un astfel de fir de o calitate cat mai buna.

Produse de pescuit

Optati pentru un astfel de fir ideal. Acesta este o optiune pe care o puteti considera. El se pliaza pe nevoile voastre, fiind important din multe puncte de vedere. Este asadar o alegere foarte importanta sa tineti cont de un astfel de fir de calitate. El isi va face treaba extrem de bine. Veti constata ca acesta se va plia pe nevoile voastre si il veit aprecia foarte mult. Acest fir este o optiune pe care o puteti considera mereu. El este indicat in orice moment. Tineti cont de toate aceste lucruri alegand acest fir.

Check Also

Fir Korda iq

Fir Korda iq

Fir Korda iq Alegeti un Fir Korda Iq. Veti vedea ca acest produs va ajuta …

Close