sâmbătă , iulie 2 2022
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Scoala De Ski Poiana Brasov

Coborarea pantelor de zapada se invata la Scoala De Ski Poiana Brasov. Ski-ul alpin este un sport preferat de foarte multi turisti. Acestia aleg sa isi petreaca vacantele de iarna la munte. Pentru a practica acest sport si anume ski-ul este necesar un echipament specific. Cei care nu stiu sa schieze vor dobandi capacitatile necesare urmand cursuri de ski. Pentru inceput, monitorii de ski le vor prezenta echipamentul de ski pe care il vor purta in mod obligatoriu. Telefericul si telescaunul sunt utilizate pentru a asigura urcarea turistilor in varful celor mai inalte pante muntoase.

Scoala De Ski Poiana Brasov

La Scoala De Ski Poiana Brasov, cursantii vor invata cum sa schieze. Vor invata cum sa adapteze directia de mers, precum si viteza. Incepatorii vor fi initiati cu privire la conceptul de plug. Acesta este un procedeu tehnic care se foloseste pentru oprire pe partie sau pentru efectuarea intoarcerilor. Un alt procedeu tehnic folosit de schiorii avansati poarta denumirea de cristiane. Aceasta tehnica se foloseste, cu precadere, la concursurile de coborare pe pante abrupte. Este o metoda de coborare foarte rapida.

Scoala De Ski Poiana BrasovPartiile au culori diferite, in functie de nivelurile de dificultate ale acestora. Cele mai usoare partii au culoarea albastra. Partiile intermediare ca si nivel de dificultate au culoarea rosie. Partiile cele mai abrupte si mai rapide au culoarea neagra. In acest fel, turistii vor sti cum sa aleaga partia potrivita in functie de cunostintele lor. Cei pasionati pot practica inclusiv ski-ul de performanta. Pot participa la competitii sportive. Vor castiga premii. Vor face slalom. Multi prefera sa practice schiul artistic sau schiul acrobatic.

Scoala De Ski Poiana Brasov

Statiunea turistica Poiana Brasov pune la dispozitia turistilor oferte care contin o multitudine de servicii. Pentru copii sunt recoamndate cursuri efectuate la Scoala De Ski Poiana Brasov. Copiii se vor familiariza cu mediul alpin. Vor face primii pasi pe zapada. Astfel, vor incepe sa practice cel mai renumit sport de iarna, si anume ski-ul. Monitorii de ski ofera tot sprijinul necesar pentru invatarea deprinderilor necesare skiatului. Siguranta copiilor este intotdeauna pusa pe primul loc. Mereu se va stabili un raport in ceea ce priveste pretul si calitatea serviciilor oferite.

Check Also

Rulote Brasov

Rulote Brasov

Rulote Brasov Alegand cele mai bune Rulote Brasov, veti lua o decizie foarte buna. Aceasta …

Close