vineri , iulie 12 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Rulouri gazon

Rulouri gazon

Rulouri gazon

Daca mereu te-ai intrebat cum de iarba vecinului este mereu mai verde, mai deasa si mai sanatoasa, noi iti dam raspunsul. Micul secret consta in utilizarea de rulouri gazon! Acest tip de gazon se monteaza relativ usor si are un aspect general spectaculos.

Ce inseamna mai exact aceste rulouri gazon?

rulouri gazonAtunci cand ne dorim o gradina demna de admirat, principalul punct de atractie ar fi iarba. Iar intretinerea acesteia este mai usoara colaborand cu o Firma Amenajari Gradini de incredere. Pentru ca aceasta sa atraga toate privirile, puteti utiliza rulouri gazon special inventate pentru infrumusetare. Desi exista posibilitatea obtinerii unui gazon prin insamantare, cea mai buna alegere o reprezinta aceste rulouri gazon.

Insamantarea are o durata mai mare de realizare, iar prin fertilizare nu se poate asigura uniformitatea procesului. Unele seminte pot ramane nefertilizate, ceea ce ar duce la o crestere neuniforma a ierbii.

Montarea de rulouri

Rulourile de gazon se monteaza dupa pregatirea in prealabil a terenului. In prima faza, se inlatura toate obstacolele din gradina ce ar impiedica procesul de montare. Indepartam crengile uscate, resturile vegetale sau buruienile si pietrele. Dupa ce este gata curatenia, pamantul trebuie nivelat cu un utilaj profesional special. Dupa aceste procese se poate realiza montarea rulourilor de gazon. Se intretine prin fertilizarea regulata si udarea constanta. Se pot instala sisteme automate de irigat, sau se poate realiza manual.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

De unde putem cumpara termopane Salamander Brasov? Usile si ferestrele termopane Salamander Brasov pot reprezenta …

Close