joi , iulie 16 2020
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Este important de avut in vedere o Retinoscopie Brasov. Un examen oftalmologic este primul pas pentru a trata problemele oculare cu care va confruntati. Ar fi indicat ca examinarea oftalmologica sa se desfasoare periodic. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe boli oculare sunt fara simptome sau silentioase. Este important astfel sa le identificati din timp pentru a le trata corespunzator.

Retinoscopie Brasov

In cadrul examinarii oftalmologice, vor fi identificate usor boli cu potential de orbire. De asemenea, se vor putea identifica si unele boli sistemice sau chiar alte boli. Primul examen oftalmologic se va face la nastere. Dupa acest moment, el va fi repetat la 3 ani. Acest examen se repeta la inceperea scolii, pentru a vedea daca cel mic sufera de anumite tulburari de vedere. Examenul oftalmologic se repreta si la 40-45 de ani. In jurul acestei varste este in general nevoie de ochelari de citit.

Retinoscopie BrasovDupa varsta de 40 de ani, se va mai face periodic un control pentru a determina daca este nevoie de schimbarea ochelarilor sau de o Retinoscopie Brasov periodica. Un alt examen oftalmologic important are loc dupa 60 de ani. Dupa aceasta varsta, controalele sunt mai frecvente pentru ca apar bolile batranetii. Cele mai comune boli ale batranetii sunt cataracta si glaucomul. Examenul oftalmologic va incepe cu dialogul intre medic si pacient. Dupa acest dialog, va incepe examenul propriu-zis.

Retinoscopie Brasov

Se va face astfel examinarea oculara propriu-zisa si se vor stabili mai multe lucruri. Pacientul va afla care sunt problemele de care sufera. Medicul ii va testa acestuia acuitatea vizuala. Se va mai masura si tensiunea oculara, testandu-se si dilatarea pupilei. In cadrul examenului oftalmologic se determina dipotriile. Medicul oftalmolog va stabili corectia optica de care are nevoie pacientul. Este indicat ca dupa examenul oftalmologic pacientul sa nu conduca pentru ca se va afla sub influenta picaturilor si va vedea in ceata.

Retinoscopie Brasov – Copiii se vor bucura si ei de un tratament excelent. Li se va indetifica acestora foarte rapid orice fel de problema oculara. Ochelarii ii vor ajuta in corecatrea problemelor ochilor. Tineti cont de niste servicii oftalmologice de calitate. Va veti bucura astfel de santatea ochilor vostri.

Check Also

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov Alegeti un Dentist Bun Brasov. El va sti ce sa va ofere …

Close