miercuri , ianuarie 22 2020
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Pergola Retractabila

Pergola Retractabila

La ce mă ajută o Pergola Retractabila – Beneficii și montaj

Cum te poate ajuta Pergola Retractabila sa iti modernizezi si protejezi terasa? Datorita calitatilor sale, pergola retractabila a devenit din ce in ce mai cunoscuta, oferind pe
langa simpla protectie, adevarate experiente de viata. Timpul petrecul in aer liber in interiorul propriei terase, timpul petrecut alaturi de familie sau prieteni ori poate timpul dedicate relaxarii tale au contribuit la popularizarea acestui produs, pentru ca timpul de calitate este de nepretuit!

Calitatea clipelor petrecute in Pergola Retractabila sau in interiorul terasei proprii au facut ca realizatorii acestui sistem sa gandeasca accesorii ce pot amplifica momentele inedite. Asa ca pe langa beneficiile legate de protectia fizica a terasei, confortul si siguranta oferita, pergolele retractabile pot fi accesorizate cu sisteme de iluminare, ce pot crea momente unice, si pot adauga un plus de stil si bun gust oricarei terase. Daca iti doresti ca proiectul tau de suflet sa fie complet poti opta si pentru inchiderea din sticla securizata, care iti poate transforma in doar cateva clipe pergola intr-o vitrina chic.

Pergola Retractabila – Ai protectie dar si eleganta!

Care sunt formele si dimensiunile standard?

In functie de terenul de care dispui, de limitele spatiale pe care trebuie sa le ai in vedere la montarea acestui sistem, poti opta pentru o pergola retractabila care sa se incadreze perfect in spatiul avut la dispozitie. Formele si dimensiunile standard sunt urmatoarele:

– PERGOLE PLATO
– PERGOLE DAHLIA
– PERGOLE AVANTGARD

PERGOLA retractabilaAceste 3 mari categorii dispun la randul lor de alte subcategorii de produse specifice astfel:

PRGOLE PLATO – PERGOLE PLATO
– PERGOLE PLATO MIDI
– PERGOLE PLATO ARMONIE
– PERGOLE PLATO RAIL

PERGOLE DAHLIA – PERGOLE DAHLIA
– PERGOLE DAHLIA MIDI
– PERGOLE DAHLIA ARMONIE
– PERGOLE DAHLIA RAIL

PERGOLE AVANTGARD – PERGOLE AVANTGARD
– PERGOLE AVANTGARD RAIL

DIMENSIUNILE UNEI PERGOLE RETRACTABILE POT VARIA!!!

IATA UN EXEMPLU:
PERGOLELE AVANTGARD RAIL(115X150MM) PERMIT O DESCHIDERE DE PANA LA 11M PE SISTEM, IAR LATIMEA PANA LA 13M, SUPRAFATA DE ACOPERIRE PANA LA 143 MP PE SISTEM.

Asadar, orice terasa este unica, datorita dimensiunilor de care dispune. Singurele dimensiuni standard fiind minimul de lungime si latime si maximul. Pentru mai multe detalii tehnice, intra chiar acum pe site-ul: si afla toate amanuntele necesare. De ce sa fac o asemenea investitie? O astfel de investitie reprezinta o forma de concretizare a respectului fata de tine, fata de viata ta, de clientii tai! Meriti confort, protectie, meriti calitate!

Pergola Retractabila

Daca acest articol te-a facut sa realizezi cat de important este sa ai grija de momentele petrecute alaturi de cei dragi tie intr-un loc realizat de tine, dar cu ajutorul specialistilor, inseamna ca tu esti unul dintre prietenii alaturi de care dam viata proiectelor marete, tu esti un creator pentru ca ai viziune, ai bun gust, ai incredere si ai dreptate!

Profesionistii Pergole de Lux sunt alaturi de tine! Alege-ti tipul de pergola retractabila ideala pentru spatiul tau, personalizeaz-o dupa bunul plac, iar noi iti garantam transportul, montajul si serviciile de mentenanta! Si, pe langa aceste beneficii, oferim si garantia pe viata la produsul tau!

Check Also

Banda PES

Banda PES

Banda PES Alegeti o Banda PES cat mai buna. Aceasta are o rezistenta foarte buna …

Close