vineri , decembrie 2 2022
Breaking News
Home / Sanatate / Ochelari Copii

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Exista multe tipuri de Ochelari Copii. Perechea potrivita poate fi cumparata din magazinele de optica medicala. Ochelarii de vedere pentru copii se vor elibera numai in baza unei retete care contine prescriptii medicale. Exista multe clinici specializate in oftalmopediatrie. Conteaza foarte mult sanatatea oculara a celor mici.

Ochelari CopiiUna din cele mai frecvente afectiuni oculare care apare la cei mici este strabismul. Procentajul de copii afectati este unul destul de mare. Cam cinci la suta din copii sufera de strabism de la varste fragede. Este vorba despre deviatii ale ochilor. Daca aceasta boala oculara nu este tratata la timp, rezultatul va fi o vedere slaba pe viata.

Pentru a trata aceasta boala, copiii vor fi examinati de medicii de la o clinica de Oftalmologie Copii Brasov. Vor urma intocmai tratamentele prescrise de medicii specializati. Daca strabismul este depistat la varste foarte fragede, atunci copilul trebuie operat in regim de urgenta. In copilarie, exista posibilitatea ca multe boli sa fie tratate definitiv.

Check Also

Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Cum decurge recuperarea in urma unei operatii pe pleoape? In fiecare zi, multe femei aleg …

Close