sâmbătă , mai 21 2022
Breaking News
Home / Juridic / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Atunci cand vine vorba de Infiintare PFA Brasov. Dvs, in calitate de titular, trebuie sa indepliniti 5 conditii importante. In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, nu veti avea dreptul sa infiintati PFA-ul. Iar tott efortul investit in acest proces, au fost in zadar. Haideti sa vedem care sunt conditiile.

Infiintare PFA BrasovIn primul rand, trebuie sa aveti peste 18 ani. Minorii neavand dreptul sa isi infiinteze PFA. Pana acum nu cred ca sunt probleme. Dar celalte 4 conditii sunt ceva mai complicate. De exemplu, pentru PFA trebuie sa dispuneti de un sediu profesional. Iar acest sediu trebuie sa fir declarat conform legii.

Apeland la ajutorul si asistenta unei companii de Infiintari Firme Brasov, veti scapa de nuemraose griji. Acestia va pot ajuta in depistarea eligibilitatii pentru a infiinta PFA sau nu. In plus, acestia va pot ajuta in intelegerea conditiilor de indeplinit. A trei-a conditie fiind prezenta dvs in cazierul fiscal. In plus, daca ati savarsit in trecut fapte sanctionate de catre legile financiare sau vamale. Nu veti avea voie sa va infiintati PFA. Ultima conditie este ceva mai complicata.

Pentru a va infiinta PFA, veti avea nevoie si de cel putin un cod CAEN. Iar pentru acest cod, trebuie sa dispuneti de un certificat, o diploma sau un document. Care atesta ca aveti o pregatire profesionala, sau experienta, in domeniul respectiv.

Check Also

Firme Contabilitate Brasov

Firme Contabilitate Brasov

Firme Contabilitate Brasov Ofertele de Firme Contabilitate Brasov cu experienta sunt numeroase. Economia este in …

Close