marți , decembrie 5 2023
Home / Casa si Gradina / Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Ce alegem dintre usi si geamuri termopan Brasov sau usi si geamuri clasice?

Atunci cand vine momentul inlocuirii geamurilor si ferestrelor, unii oameni cauta usi si geamuri termopan Brasov. Exista si persoane care se gandesc ca ar fi mai indicat sa opteze pentru cele clasice.

Despre acest subiect vom discuta in randurile care urmeaza. Asadar, daca trebuie sa schimbati usile si ferestrele locuintei dvs., este neaparat sa cititi acest articol. Informatiile pe care le puteti descoperi in urmatoarele minute va pot indruma. Este posibil sa faceti alegerea corecta daca ramaneti alaturi de noi pana la final.

De ce usi si geamuri termopan Brasov si nu clasice?

Inainte de a intra in detalii despre tipurile de usi si ferestre avem de facut o precizare. Cand spunem despre acestea ca sunt clasice, ne referim la cele cu tamplaria din lemn si un strat de sticla.

Chiar si in anul 2022 exista persoane care le-ar alege pe acestea. Acest lucru se datoreaza in mod evident pretului. Se stie ca usile si ferestrele clasice sunt putin mai ieftine in comparatie cu termopanele.

Dar sa fie oare pretul singurul lucru care conteaza? Sa nu fie oare acesta influentat si de calitatea si de beneficiile oferite de usile si ferestrele respective? Noi va garantam ca asa este, iar calitatea nu poate fi comparata. Numarul de avantaje este net in favoarea celor termopane.

Geamuri Termopan BrasovAcestea au tamplaria din pvc, si nu trebuie sa fie revopsita periodic, la fel ca tamplaria din lemn. Nu exista riscul de a fi afectata de umiditate precum tamplaria din lemn sau chiar ca si cea din aluminiu. Deci, in momentul in care vine vorba de tamplaria usilor si a ferestrelor, pvc-ul reprezinta alegerea perfecta.

In ceea ce priveste geamurile, lucrurile sunt mult mai clare. Daca vreti calitate, trebuie neaparat sa optati pentru usi si geamuri termopan Brasov. Ferestrele si usile au geamurile cu dublu sau triplu strat de sticla. Acesta este fara doar si poate un mare avantaj in fata celor clasice, cu un singur strat de sticla.

Geamuri Termopan Brasov

Datorita celor doua sau trei straturi de sticla (difera de la model la model), caldura nu se mai pierde. Aerul cald din casa nu mai are pe unde sa paraseasca incaperea, iar astfel se va consuma mai putina energie. Acest lucru are o consecinta cat se poate de logica: consum redus, facturi reduse.

Practic, platiti mai putini bani in fiecare luna pentru energia consumata. Si, sa nu uitam ca aceste geamuri cu strat dublu sau triplu de sticla izoleaza si fonic. Sunt mult mai eficiente decat ferestrele si usile clasice. Si din acest punct de vedere lucrurile sunt clare: Alegeti termopanele si nu veti regreta!

Si, un amanunt pe care nu multa lume il cunoaste este reprezentat de condens. Usile si ferestrele cu tamplaria din lemn permit formarea condensului in casa. Acesta este unul dintre lucrurile care va pot deranja cel mai mult. Daca optati insa pentru usi si geamuri termopane Brasov, scapati automat si de aceasta problema.

Concluzie

V-am prezentat asadar suficiente argumente pentru a alege usi si geamuri termopan Brasov. In mod evident, sunt putin mai scumpe in comparatie cu cele din lemn, acesta fiind singurul lor dezavantaj.

Dar, tinand cont de cat de multe avantaje au in fata celor din lemn, merita achizitia. Veti fi foarte bucurosi datorita beneficiilor de care veti avea parte datorita termopanelor.

Check Also

Statie Asfalt Brasov

Statie Asfalt Brasov

Ce aplicatii are asfaltul fabricat intr-o statie asfalt Brasov? Stim cu totii ca asfaltul fabricat …

Close