vineri , iulie 12 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Din Lemn

Case Din Lemn

Case Din Lemn

Trebuie sa tineti cont de aceste Case Din Lemn. Veti vedea ca ele se vor plia pe nevoile voastre. Aceste case sunt alegerea ideala pentru voi, ele oferindu-va o multime de avantaje. Multe persoane au inceput sa se orienteze catre aceste case. Ele fiind eficiente, dar si ecologice in acelasi timp. Optand pentru o astfel de casa, veti constata ca ea va va oferi niste avantaje pe masura.

Case Din Lemn

Case din lemnAceste Case Din Lemn vor putea fi construite foarte usor. Imediat dupa ce fundatia s-a uscat, aceste case vor putea fi ridicate. O casa din lemn de 55-60 mp va putea fi ridicata in cinci zile. Va fi nevoie de o echipa de 20-25 de persoane pentru a realzia un astfel de proiect. Trebuie sa mai stiti ca o casa din lemn este foarte calduroasa. Aceasta va va oferi confortul pe care il veti dori.

Lemnul este un material cunoscut pentru proprietatile sale izolatoare. Alaturi de alte materiale termoizolatoare, va veti putea bucura de numeroasele sale beneficii. Pe langa lemn, la aceste case se mai adauga si polistiren, vata minerala sau celuloza. Aceste materiale imbunatatesc eficienta energetica.

Case din lemn

Trebuie sa mai aveti in vedere faptul ca aceste case vor salba spatiul. Ele vor fi eficiente la cutremur. Aceste case au avantajul ca rezista chiar si la cutremure mari. Veti vedea ca ele vor face fata cu brio oricarui cutremur. Acest lucru se datoreaza faptului ca lemnul este un material elastic. Costul pentru o constructie din lemn va fi redus. Nu va trebui sa platiti mai mult de 20.000 de euro pentru o cosntructie din lemn de 50-60 mp.

Veti vedea ca o constructie din lemn nu va fi predispusa la incendii. Daca ea va fi tratata ignifug corespunzator, riscul unui incendiu va fi unul redus. In cazul in care totusi incendiul se produce, vor trebui inlocuite doar partile afectate. Veti constata ca o astfel de casa va avea o viata lunga. Intretinerea ei nu va fi o problema. Veti vedea ca aceasta casa va fi alegerea perfecta pentru voi si o veti aprecia foarte mult.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Ce este si la ce ajuta o proiectare instalatii CCTV Brasov? Atat antreprenorii cat si …

Close