sâmbătă , mai 21 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Lemn

Brichete Din Lemn

Brichete din lemn

Incalzitorul termic Brichete Din Lemn este fabricat din lemn de fag sau lemn de brad. In comparatie cu alti combustibili termici, brichetele din lemn dispun de o putere calorica net superioara acestora. Trebuie avut in vedere si analizat cu atentie raportul pret calitate. Deasemenea, conteaza foarte mult si promptitudinea cu care se face livrarea. Brichetele din lemn se pastreaza foarte bine. Nu necesita un spatiu de depozitare care sa indeplineasca anumite conditii speciale.

Poate fi un spatiu mic restrans. Cerintele de depozitare, in conditii prielinice de asigurare a calitatii produselor, sunt minime. Tot ceea ce conteaza este un spatiu mic, ferit de umeazala, vant, ploi si zapada.

Brichete din lemn

Brichete Din LemnUn combustibil solid pentru incalzire termica a locuintei intr-un mod ecologic este incalzitorul numit Brichete Din Lemn. Aceste brichete sunt fabricate din rumegus. Rumegusul poate proveni in urma prelucrarii lemnului de fag sau a lemnului de brad. Avantajul major consta in aceea ca, aceste brichete sunt ecologice. Nu contin nici un fel de substante chimice si nici un fel de alianti. Se efectueaza, la diferite intervale de timp, teste de calitate. Astfel se asigura intotdeauna respectarea cerintelor si standardelor de calitate impuse pentru fabricarea si comercializarea unor asemenea produse.

Brichetele din lemn pot avea lungimi diferite. Pot avea, deasemenea, diametru diferit. Valoarea calorica este constanta. Nivelul de umiditate este foarte scazut, ceea ce este foarte bine. Acest aspect conduce la pastrarea brichetelor din lemn o perioada indelungata de timp. Lungimea uzuala a brichetelor din lemn este, cu aproximatie, de douazecisicinci de centimetri. Corespunzator acestei lungimi, diametrul brichetei este de sase centimetri. Valoarea umiditatii, ca si procentaj, este de aproximativ zece la suta. Pragul de cenusa ramasa este unul foarte mic. Coeficientul de cenusa este extrem de redus. Valoarea acestuia este cam de zero virgula cinci la suta.

Brichete din lemn

De regula, aceste Brichete Din Lemn se ambaleaza in cutii de carton. O cutie are, cu aproximatie, douazeci de kilograme. Cutiile formeaza paletii. Pentru a se asigura protectia, paletii sunt protejati cu o folie speciala. Un palet de brichete din lemn semnifica o tona de brichete din lemn. Pentru cantitati mari, livrarea si transportul se efectueaza cu camioane.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Ce alegem dintre usi si geamuri termopan Brasov sau usi si geamuri clasice? Atunci cand …

Close